Why Is Where Do Babies Come From

Posted on

If you are looking for the answer of why is where do babies come from, you’ve got the right page. We have approximately 8 FAQ regarding why is where do babies come from. Read it below.

knit jones les fleurs

HUMAN STORY "The Woman with a Big Heart" In the

Ask: HUMAN STORY “The Woman with a Big Heart” In the early 1900s, Agnes was born to a family of five children. Her parents were very religious. What united them was their love for God and for one another. Agnes grew up to be a happy person, always with a warm smile that brightened anyone she had met. When she was ten, her father died and her mother had to work harder to feed them and to send them to school. When Agnes was fifteen, some Yugoslav priests set out for the missions in India. One of the priests would regularly write her about the sick, orphans, and the neglected in India. Agnes would be so absorbed in his stories that she began to think of becoming a nun so she could devote her life for others, like her priest friend. The thought and desire of becoming one kept coming to her mind. Agnes prayed for a long time until she was sure of what God was asking of her to do. She believed He was calling her to give her life totally to Him and others. At first, she joined the Sisters of Loreto. There, she learned strict discipline, spent hours of praying, and devoted her time teaching children. Later, however, she felt she was being called by God to do something more, that is, to live her life among the poor in India, especially the sick and the dying. Without money or means but only with a great desire to reach out because of love, she went out to the streets of Calcutta and uplifted people left to die by the road. She took care of babies abandoned on heaps of garbage and reached out to lepers whose decaying bodies were feasted upon by rats. Eventually, help both material and human resources came from compassionate people. Many joined her in her mission to love and care for the abandoned. They became known as the Missionaries of Charity. Today she is lovingly remembered as Saint Teresa of Calcutta: the woman with a big heart ACTIVITY 2. QUESTION FOR DISCUSSION 1. Did the story of Saint Teresa of Calcutta inspire you? Why? 2. What does her story tell us about our Christian mission in the world where many are suffering?​

Answer:

ang haba naman nyan

Explanation:

hmm dapat ang buhay ineenjoy molang wag pahirapan ang sarile

Read the text below. Then, answer the questions briefly. On

Ask: Read the text below. Then, answer the questions briefly. On the desert of Arabia, there was a tribe ruled by Ali Ben. One evening his daughter Zuleika ran to him and told him that there was a stranger going to their tribe. He had told them that the great Sheik Ben Nedi was coming the next day. The whole camp bustled with excitement as Ben Nedi was a great leader known far and wide for his power and goodness. While everyone was busy preparing, only Zuleika sat alone and idle. She had nothing to offer for the Sheik because her baby camel just died. She went near the great stone and sat there to weep. Suddenly a misty white figure appeared and took the shape of a beautiful fairy. The fairy asked Zuleika why she was crying, and Zuleika told her the reason. The fairy asked her to stop crying because she had more to offer the Sheik and told her to come back tomorrow where her tears fell upon, and she would find something to give the Sheik. The next morning Zuleika came back and found a tree standing, so she told her father. That afternoon the great Sheik came and agreed that Zuleika’s gift was the best of all for it sprung from the desire of the heart. (From the Arabian Folktale: The Wonder Tree) “sheik- an Arab chief “misty-filled with fog *spring (sprung) – onginate *bustle – to move in an energetic or noisy manner *idle – not doing any work Process Questions: 1. What is the text all about? 2. What is the author’s purpose of writing the text? Du Ch​

Answer:

*its all about of the desert of arabia

*An author’s purpose is his reason for or intent in writing the story or some else

Explanation: correct me if im wrong its okay you will report me or do something else i will understand it( ̄︶ ̄*))

LESSON PROPER: ACTIVITY: Song Analysis: ( you can read the

Ask: LESSON PROPER: ACTIVITY: Song Analysis: ( you can read the lyrics or you can listen to the song)
ONE CALL AWAY by: Charlie Puth No matter where you go You know you’re not alone I’m only one call away I’ll be there to save the day Superman got nothing on me I’m only one call away I’m only one call away I’ll be there to save the day Superman got nothing on me I’m only one call away Call me, baby, if you need a friend I just wanna give you love C’mon, c’mon, c’mon Reaching out to you, so take a chance No matter where you go You know you’re not alone And when you’re weak I’ll be strong I’m gonna keep holding on Now don’t you worry, it won’t be long Darling, and when you feel like hope is gone Just run into my arms I’m only one call away I’ll be there to save the day Superman got nothing on me I’m only one call away Come along with me and don’t be scared I just wanna set you free C’mon, c’mon, c’mon You and me can make it anywhere For now, we can stay here for a while ‘Cause you know, I just wanna see you smile I’m only one call away I’ll be there to save the day Superman got nothing on me I’m only one, I’m only one call away I’ll be there to save the day Superman got nothing on me I’m only one call away I’m only one call away

QUESTIONS: (Write your answer on your answer sheet)
a. What is the song all about?
b. What is the message of the song?
c. What does the writer/composer promise to his best friend?
d. Have you received the same message from your best friend?
e. If the song is intended for you, what would you feel? Why?
f. Aside from your friend, who do you think is the one who never fail to help you? How will you communicate with him?
g. In your own opinion, what is prayer? ​

Answer:

a. It is about someone who’s willing to be your savior anytime anywhere.

b. Don’t be scared to face your fear and lose I’ll be there for you in just one call away.

c. I will stay by your side ’cause I wanna see you happy.

d. Yes ofcourse, because my bestfriends are real to me.

e. I feeling so crazy because I will cry than happiness because I feeled tears of joy.

f. My family because family never called complete if they’re someone missing.

g. For me prayer is also my bestfriend ’cause everytime I’m feeling alone I’m just praying and tellong all the words what I wanna say.

science questions :> 1. Why is the sky blue? 2.

Ask: science questions :>
1. Why is the sky blue?
2. Where do babies come from?
3. Why is the Moon sometimes out in the day?
4. Why is water wet?
5. How do Planes stay up?

Answer:

nasa module mo yarn b*b*

1. 7. How 6. 9 wear 2. 3 ARTS How

Ask: 1. 7. How 6. 9 wear 2. 3 ARTS How is the lkat process of the B’laan done? A. The B’laan first cuts the fabric s into different sizes before dyeing it 8. The Blaan ikat process is done by tying the fabric using a string of abaca and dipping it in dye after the actual This ikat process is done by combining different strings and then dipping the tips of the strings in colored paint Where do the Yakan people get their inspiration to weave symmetrical patterns? Win The Blaan’s process is done by dyeing the fabric where the yarns are tightly wrapped with strings before weaving A. Their ancestors send design inspirations through their dreams. B. Their inspiration for design comes from their loved ones who support them. C. Their design inspiration comes from other groups that use the same geometrical pattern. D. Their inspiration for designs comes from their environment and the influence of Islamic sacred geometry. In what way do Maranao people use malong? A. They use malong to cover their crafts. B. They use malong to wrap a newborn baby. C. They use malong to create a bag or a sack D. They use malong to make a cowl or a raincoat. 4. Why should the datu’s torogan be the largest house within the sultanate? A. It signifies rank, prestige, and wealth. B. It is made of materials which only the datu can avail. C. It represents all the members of the upperclass Maranao. D. It is the ancestral house, which was built many years ago. 5. Which of the following is known as the Butuan Boat, which was used by the pre-colonial Filipinos to traverse the seas for trade or migration? A. Balangay B. Batige C. Kampilan D. Vinta 6. Where do the t’boli people get inspiration for their designs in wood carving, brass casting, and pottery? A. The sceneries in Mindanao B. The wildlife in their local area C. The traditions of other ethnic groups D. The weather and climate in their community 7. T’nalak fabric was made through shredding into fibers, dyeing in ikat style, weaving on a loom, and polishing the fabric. What is being described here? A. Element of arts B. Materials C. Techniques D. Functions 8. When you hear the sound of ball bearings which signals the approach of a woman, which work of art will you about to see? A. Malong B. Tabak C. Hilot D. Vinta 9. Which of the following descriptions of Gador shows the art elements of form? A. It has two round handle on both sides B. They served as a dowry during wedding ceremonies C. It is spherical with a tall spire lid D. It is used as a decorative object, flower vase, or centerpiece 10. Imagine a monastery of transfiguration under the blue sky, with its green carpet-like grass that is highlighted against the dark gray details of the church. The word highlighted in the given description can be related to the principle of art that is a. Harmony b. Contrast c. Emphasis d. Variety 11. What principle of art focuses on the arrangement of elements (symmetrical, asymmetrical or radial) as a means of achieving equal visual weight in an artwork? a. Pattern b. Balance c. Harmony d. Emphasis 12. Which of the following is not included in the set of semmek cultural dresses of the Yakan tribe? a. Apron and sash b. Head scarf c. bride’s long skirt d. Men’s trousers 13. The Maranaos are known for their malong. The malong is a traditional Filipino tube skirt made of multi-colored cloth w various designs. It can be used for the following functions except: A. As a skirt C. As baby carriage B. As a dress D. As roofing material 14. Which of the following is true about Badjao houses based on the previous discussions? A Badjao houses are built on the coastal areas of Sulu. B. Badjao houses are made out of the wood nomads bought from the island. C. Badjao houses are built out of the woods they collected from the seashore. D. Badjao houses are made of bamboo as its walls and nipa leaves as roofing 15. What kind of arts and crafts do Maitum jar, T’boli wood carving, brass casting and pottery belong? A architecture B. painting C. sculpture D. weaving​

Answer:

ang hirap po intindihin dapat po may picture

___ 1. Which does not explain why people celebrate festivals

Ask: ___ 1. Which does not explain why people
celebrate festivals
A. To welcome a good harvest
B. To express religious fervours
C. To commemorate a historic event
D. To rejoice for the coming of a new born
baby
___ 2. Which best describes Panagbenga
festival?
A. Tribute to the city’s flowers
B. It is a fertility Rites dance rituals
C. A thanksgiving for the gift of nature, rich
culture and bountiful harvest
D. An expression of religious fervours
___ 3. Why revelers and devotees of Sto. Nino
painted their faces with black soot during
the Ati-atihan festival?
A. To attract the tourists to join the festive.
B. To express their feelings to Sto. Nino.
C. To remember the pact between the Ati’s
and the Malays.
D. To mimic the Ati’s appearance.
___ 4. Which statement is the meaning of the
phrase ”Hala Bira”! in Ati-atihan festivals?
A. Keep going, rain or shine.
B. It is a battle cry while defending their
Island
C. It is a belief that Sto. Nino will protect
them from harm and illness
D. An act of worship to Sto. Nino.
___ 5. Why do Davaoenos celebrated
Kadayawan Festivals?
A. To celebrate the culture and tradition of
the ethnic tribal groups.
B. To celebrate people’s pagan origin and
their acceptance of Christianity.
C. To celebrate the bountiful harvest.
D. To celebrate their rise from the
devastation they experienced.

___ 6. Which BEST describes Festival?
A. A form of art that shows culture, belief
and traditions
B. A way to give families a time to gather
together
C. A way to help increase the relations
among the people
D. A method of promoting responsible and
community-based tourism
___ 7. Which BEST describes how theater and
festival are similar with each other?
A. Both is a form of art that shows culture
and tradition
B. Both is a form of art that connects to real
life situation
C. Both theater and festival is a way of
performing
D. Both uses different styles and techniques
___ 8. Which festival is celebrated to re-enact
the story of Longinus?
A. Moriones C. Sublian
B. Ati-atihan D. Ibalong
___ 9. Listed are the characteristics of
Philippine Sarsuwela, EXCEPT _____.
A. written in prose from one to five acts.
B. uses alternately spoken and sung word.
C. features dramatic skits, song and dance.
D. depict romantic love among idealized
Filipino character.
___ 10 Vaudeville was a type of entertainment.
What kind of entertainment did they
show?
A. festival performances C. chariot races
B. variety acts D. sports
___ 11. Which of the following best describes a
“script”?
A. the “chapters” of a play/drama
B. the problem or struggle in a story
C. the place where a drama is performed
D. the written words that characters speak
and directions in a play/drama

___ 12. A speech given by a character on stage
while he/she is alone.
A. Monologue C. Soliloquy
B. Aside D. Dialogue
For Items 13-15
Analyze the statement below and choose the
letter of the correct answer from the box
A. Statement I is true and statement II is
false
B. Statement I and statement II are true
C. Statement I is false and Statement II is
true
D. Statement I and statement II are false

___ 13. Statement I: Moro-moro portrays clash
between Christians and Filipino Muslims.
Statement II: Komedya, theatrical
traditions in the Philipppines used by the
Spaniards to spread Christianity.
___ 14. Statement I: Pre historic times theatre
constitute rituals, verbal jousts or games,
and songs and dances praising their
respective gods.
Statement II: Komedya lost popularity,
because of the vaudeville and the silent
movies.
___ 15. Statement I: music/rhythm refers to the
actors voice as they speaks
Statement II: spectacles are visual
elements that the audience sees as they
watch the pla

Answer:

1.D

2.C

3.C

4.C

5.B

6.D

7.C

8.A

9.D

10.A

11.D

12.A

etermine the effect of textual aids like advance organizers, titles,

Ask: etermine the effect of textual aids like advance organizers, titles, non-linear illustrations, etc. on the understanding of a text. Activity 1 Directions: Read carefully the summary of the short story, “Faith, Love, Time and Dr. Lazaro”, by Gregorio Brillantes. Complete the table below by charting the character’s strengths and weaknesses in dealing with challenges. Write your answer in the appropriate column. You will get 1pt.each for both challenge and strength/ weakness. Summary of “FAITH, LOVE, TIME AND DR. LAZARO” By: Gregorio Brillantes Lazaro is a pool of darkness surrounded by light. Indeed, light, its retreat and approach, its highs and ebbs, is a central motif throughout the story and one which must be watched closely. Light is associated with all the things Lazaro no longer believes in. One, it is associated with faith, Mrs. Lazaro had resumed her knitting; in the circle of yellow light, her head bowed, she seemed absorbed in some contemplative prayer… He hurried down the carving stairs, under the votive lamps of the Sacred Heart. Two, light is also associated with those he loves but is distant from, notably Ben, his son, In the glow of the dashboard lights, the boy’s face relaxed, smiled. Third, light is finally also associated with life itself. Their final stop before heading to the hut where the death of the baby waits is a gas station, its fluorescent lights the only brightness on the plain before them, on the road that led farther into deeper darkness. This is the final outpost, bathed in light, before they enter death’s realm and administer to a baby Lazaro knows he cannot save. (The descent towards darkness and death is further seen in their crossing of a river, to drown here in the depths of the night before they reach the hut – an allusion to the River Styx.) Once they reach Esteban’s hut, darkness is well and truly entrenched; so much so that even light can only be described in relation to darkness, ‘We’re here doctor,’ Esteban said, and they padded up a stretch of sand to a clump of trees; a dog started to bark, the shadows of a kerosene lamp wavered at a window. The preponderance of darkness, and the linking of existential themes to light (themes which Lazaro yearns for but can no longer believe in), illustrates that Lazaro is a damaged man; scarred irrevocably by his work (duty had taken the place of an exhausted compassion) and the loss of his first son (He closed his eyes, erasing the slashed wrists, part of the future dead in a boarding-house room… Sorrow lay in ambush among the years.). That Lazarus is damaged is aptly seen in the darkness surrounding him. He thought of light years, black space, and infinite distances; in the unmeasured universe, man’s life flared briefly and was gone, traceless in the void. But can there be a resurrection? After all the character’s name harkens to the biblical Lazarus who was literally raised out of darkness. There are encouraging signs as the short story progresses that Lazaro tentatively takes some steps towards the light, ie. he begins to believe again in faith, hope and love. The catalyst for this spark of belief is Ben, his last son, He could sense the boy groping for the tremendous answers… a woman bathed in light appeared before children, and mortal men spoke of eternal life… With unaccustomed tenderness he placed a hand on Ben’s shoulder as they turned toward the cement-walled house. Lazaro comes close. But just as Ben tries to articulate all the light his father has lost, of faith and hope, the light becomes too strong and blind Lazarus. This is literally seen in the story for just as Lazarus again yearns to believe, A bus roared around a hill toward them, its lights blinding him. Lazaro falls back into darkness and is denied the light. Instead of faith, hope and love he is consigned back to his tomb of death and dirt. In the headlights the dust sifted down and when the air was clear again, Dr. Lazaro, swallowing a taste of earth, of darkness, maneuvered the car back onto the road, his arms numb and exhausted. There is no resurrection for this story’s Lazarus. POINTS The darkness though does not make Lazaro an evil man. He is simply tired, a character who has seen too much and who, like Job, asks what did man do to deserve this lot. The sparrow does not fall without the Father’s leave, he mused at the sky, but it falls just the same. But to what end are the sufferings of a child? And again like Job, Lazarus has the temerity to insist that is wrong and to ask the only question there is to ask; why? Characters Challenges Strengths/ Weaknesses Dr. Lazaro Esteban Ben Mrs. Lazaro Lazarus ​

Andami di ko mabasa sorry 🙂

Answer:

pako ayos Naman PO Hindi ko PO maintindihan

Mommy where do babies come from?Do they come from rainbows

Ask: Mommy where do babies come from?
Do they come from rainbows and love?
Tell me please, where do babies come from, really?

Daddy where do babies come from?
Daddy tells me they come from the sky, but never explains when I ask why…
Do they come from angles and love?
Or do the come from demons and lust?
Tell me please, where do babies come from, really?
? ? ? ? ? ?

Answer:

rude

Explanation:

but it’s just babies

Not only you can get the answer of why is where do babies come from, you could also find the answers of Mommy where do, science questions :>, LESSON PROPER: ACTIVITY:, Read the text, and ___ 1. Which.