Why Can’t We Start Things Over

Posted on

If you are looking for the answer of why can't we start things over, you’ve got the right page. We have approximately 2 FAQ regarding why can't we start things over. Read it below.

learn     passes   lives

Multiple choice lang poPA help po kahit saglit:) Malaking tulong

Ask: Multiple choice lang po
PA help po kahit saglit:)
Malaking tulong po ito sakin=)

1. When our daughter found out that our cat was missing, she burst into tears and couldn’t be stopped.
A cried hard
B.got angry
C. played her eyes
D.screamed

2. Our boss is often angry and loses his temper when things go wrong.
A. amazed
B. angry
C. happy
D. sad

3. Why don’t you take a break? You’ve been working so hard recently.
A. take a rest
B.take a nap
C. take a seat
D.travel

4. Criminals like him ought to be put behind bars.
A back of the long rod
B.barricade
C. cage
D.prison

5. We can’t play lawn tennis today. It has been raining cats and dogs since this morning.
A. There are lots of cats and dogs.
B. There are more cats than dogs.
C. There is a heavy rain.
D. There are cats and dogs under the rain.

6. That man is so unpredictable. Lord knows
what he’ll do next.
A. calculable
B. changeable
C. foreseeable
D. certain

7. He is an ex-convict but we can see that
he’s turning over a new leaf for the sake of his
family
A. flipping the leaves
B. starting afresh
C. tossing the leaves
D. handing over the key

8. The policemen caught a big fish that the people identified as a drug lord.
A. gentle
B. huge fish
C. influential person
D. wicked person

9. I’ve heard of your wedding but it’s only now
that I’ve seen your behalf.
A. husband
B. representative
C.spouse
D. wife

10. Come on, let’s get going, we’ll get there
really late otherwise.
A. arrive
B.received
C.take
D. travel​

Answer:

1.B

2.B

3.A

4.D

5.A

6.A

7.C

8.B

9.D

10.A

Explanation:

#D PO AKO SURE PERO BINASA KO PO IYAN NG MAIGI

SANA PO MAKATULONG

Answer:

  1. A
  2. B
  3. A
  4. C
  5. C
  6. C
  7. B
  8. B
  9. A
  10. A

Explanation:

Correct me if Im wrong

kung tama po ako lahat pa brainleist na rin

salamat

Video transcript:Let's learn about the importance of vaccination. While a

Ask: Video transcript:

Let’s learn about the importance of vaccination. While a vast

majority of parents get their children vaccinated, very few know how they work and

some are skeptical. Over the past 50 years, immunization has saved millions of lives

and made once common diseases like measles, rubella, tetanus, hepatitis B, mumps,

and pertussis. Vaccination protects you and your loved ones from serious illnesses

and complications from those illnesses such as hearing loss, seizures, brain damage,

and death. Not vaccinating your kids puts them at risk for all of these things. But it also

puts countless other people at risk as well. If your child isn’t immune, they are capable

of spreading the disease to other people who have weak immune systems, aren’t

vaccinated, or are too young to be vaccinated. Contracting one of these diseases that

only has the potential to kill those who can’t be vaccinated infants and people who are

immunocompromised but could also cause an outbreak an outbreak is a cluster of

cases of a particular disease within a community. Outbreaks and epidemics caused by

unvaccinated individuals are becoming more and more common. For example, one

person with measles who didn’t yet know they were sick. Disney’s Magic Kingdom

recently started an outbreak that spread across

half of the United States and infected

189 people. There was no magic that caused this disease to spread so fast and so

wide. It happened because people were unvaccinated, and measles is extremely

contagious. Measles has been declared eliminated in the U.S in 2000, but now it’s

back. To keep deadly diseases from returning and spreading, we need to have enough

people vaccinated to act like a force field. Those that are immune surround an infected

individual and prevent disease in taking hold in a community.

It is everyone’s

responsibility to prevent measles and other diseases from turning the happiest place

on earth into the home base of a dangerous upgrade. Vaccines are safe and effective.

They may not be magic, but they’ll protect you and your loved ones. We are a

community. We vaccinate to protect. Hashtag immunity in your community

Answer the Following:
1. What point was raised in it?
2. What were arguments for or against such a point provided?
3. Do you agree with the point raised? Why or why not?

​

Answer:

[tex]color{Orange}hugeboxed{Answer} [/tex]

  1. About children who was vaccinated
  2. some need to be vaccinated to save their lives
  3. Yes because it can saved or prevented the disease being a pandemic

Not only you can get the answer of why can't we start things over, you could also find the answers of Video transcript:Let's learn, and Multiple choice lang.