When What Is The Weather Today

Posted on

If you are looking for the answer of when what is the weather today, you’ve got the right page. We have approximately 10 FAQ regarding when what is the weather today. Read it below.

hows  weather today youtube

1. _____did you see earlier today? I saw James, the

Ask: 1. _____did you see earlier today?
I saw James, the new football player.

Who
Which
Whom

2. _____Will you leave?
After the meeting.

Who
Which
When

3. ball is this?

It’s Nick’s

Who
Who is
Whose

4. did he not come?

He was busy all day.

How
Why
When

5. was the weather like on Monday?

It was raining a lot.

How
Why
What

Answer:

1. Who

2. When

3. Whose

4. Why

5. What

Explanation:

1. _____did you see earlier today?

I saw James, the new football player.

Whom

2. _____Will you leave?

After the meeting.

When

3. ball is this?

It’s Nick’s

Whose

4. did he not come?

He was busy all day.

Why

5. was the weather like on Monday?

It was raining a lot.

How

Audrey pabrainliest

Explanation:

#CarryOnLearning

2. Ana is under the weather today. She is shivering

Ask: 2. Ana is under the weather today. She is shivering and feeling very cold inside. However, when
she touches her skin, it feels hot What is happening to Ana?​

Answer:

She got a fever because of the cold weather.

What is the difference of a Weather and a Climate

Ask: What is the difference of a Weather and a Climate
We hear about weather and climate all of the time. Most of us check the local weather forecast to plan our days. And climate change is certainly a “hot” topic in the news. There is, however, still a lot of confusion over the difference between the two.

Think about it this way: Climate is what you expect, weather is what you get.

Weather is what you see outside on any particular day. So, for example, it may be 75° degrees and sunny or it could be 20° degrees with heavy snow. That’s the weather.

Climate is the average of that weather. For example, you can expect snow in the Northeast in January or for it to be hot and humid in the Southeast in July. This is climate. The climate record also includes extreme values such as record high temperatures or record amounts of rainfall. If you’ve ever heard your local weather person say “today we hit a record high for this day,” she is talking about climate records.

So when we are talking about climate change, we are talking about changes in long-term averages of daily weather. In most places, weather can change from minute-to-minute, hour-to-hour, day-to-day, and season-to-season. Climate, however, is the average of weather over time and space.

weather is the condition of the place in that time
while the climate is the condition of the place in spicific  time

V. Identify the figures of speech. Write S on the

Ask:
V. Identify the figures of speech. Write S on the blank if the sentence is a simile; M if
it is a metaphor; H if it is a hyperbole; I if it is an irony, and E if it is a euphemism.
1. The sun shines like a beacon in the night.
_2. You are my guardian angel.
3. The name of America’s biggest dog was “Tiny”.
4. She nearly drowned in tears when her pet dies.
5. Her eyes are jewels sparkling in the sun.
_6. I have a million things to do today.
7. The tree is like an oasis in the dessert.
8. There is a lane for differently-abled persons in the supermarket.
9. I’m so hungry, I could eat a whole horse.
10. As you walked outside into the pouring rain, your sister sarcastically
says, “What a good weather we are having today”

Answer:

1. M

2. H

3. I

4. H

5. H

6. H

7. M

8. E

9. H

10. I

Explanation:

I’m not sure but sana makatulong.

NILAILU LILLLearning Task No. 1: Drawing ConclusionsDirections. Analyze the given

Ask: NILAILU LILL
Learning Task No. 1: Drawing Conclusions
Directions. Analyze the given situations below and answer the questions that follow.
1. You were at a canteen counter to order a chicken sandwich After making your order, you
looked around and noticed that there were unconsumed chicken sandwiches on several tables. What
do you think is the reason why people did not finish eating the chicken sandwich?
2. Ana is under the weather today. She is shivering and feeling very cold inside. However, when
she touches her skin, it feels hot. What is happening to Ana?​

Answer:

1. Because he notice that The Chicken Was Unconsumed

2. Depent On Weather If Hot Or Cold

Carry On Learning

What are the difference between the difference of sunny and

Ask: What are the difference between the difference of sunny and rainy seasons today and 20 or more years ago.What was the month when day experience sunny weather and the months they experience rainy weather.Compare their responses to what you are experiencing this year.What are the intensity of the effects of weather to their lives before and today.Write a comparative essay that differentiates climate your generation is experiencing and their generation had experienced.
Please answer this.​

Answer:

In summer is sunny and in september to february rainy days

Explanation:

Sorry yun lang alam ko

It is 15:30 hrs on a Tuesday and so far

Ask: It is 15:30 hrs on a Tuesday and so far all expected arrivals have checked-in. The establishment is using a 5% overbooking policy and you are booked to 105% for tonight. Your experience, the weather, and a range of other factors give you the feeling that today is going to be one of those days when everyone who has booked is going to arrive.

What action might you start to take at 15:30 hrs to prepare for the arrival of people with bookings that you can’t accommodate?

Answer:

need ko Yung picture asan Yung pic

Why do you need to learn the different weather desturbances

Ask: Why do you need to learn the different weather desturbances and other weather related issues.

A.So ican answer the test correctly.
B.So that i can boast it with my colleagues.
C.So that i will know what to do when these things happens.
D. it is the day today or time to time condition of the atmosphere in certain area.

Answer:

letter C.

Explanation:

pa brainliest po thank you

Answer:

C.

Explanation:

Because if you or i didnt know what weather should be today?We cannot get ready if its a thunderstorm or more than that…Thats why we should know what weather should be tommorow,today,or everyday…

1. Multiple ChoiceDirections: Write the letter of the correct answer

Ask: 1. Multiple Choice
Directions: Write the letter of the correct answer on the space provided before each number
1. Into what genre does SINESKWELA belong?
A. Documentary
B. Education
C. Infomercial
D. Variety Show
2. Which voice of the verb occurs when the subject of the sentence acts as the doer of the action?
A active voice B. passive voice
C present tense D. voices of the verb
3. Which from the following is used to demonstrate an action that occurred before another action in the past?
A past perfect tense B. present perfect tense C. simple past
D. simple present
4. What specific platform has been widely used for video access nowadays?
A magazine articles B. news article
C. online resources D. radio based
5. Which from the following is NOT an example of video genre?
A. documentary B. internet-based program C. magazine article D. news flash
6. What is an example of a news flash?
A Born for You B. CNN Philippines Breaking News C. My Husband’s Lover D. The Promise
7. Which is NOT an example of a weather report?
A City Weather B. Seven Sundays C. Today’s Weather D. Weekly Weather Report
8. Which tense describes an activity, action, states or beings that already happened?
A future tense
B. past tense
C. present tense D. present perfect tense
9. She had washed her hands before she cooked the dinner.” What verbs are used in the given
sentence?
A. cooked and had washed B. cooked and washed C. had washed and before D. had and washed
10. Brylle is very impressed when she viewed the short clip from the film “One More Chance”. What
is the genre of the given material viewed?
A. documentary B. movie trailer
C. news flash
D. weather report​

Answer:

1)b

2)c

3)a

4)c

5)c

6)b

7)b

8)b

9)c

10)b

Direction: Write the word "fact" on the space provided if

Ask: Direction: Write the word “fact” on the space provided if it is true or it really happened in the story. Write the word “opinion” if it is what someone thinks or believes. On a Chilly Day Adapted Today the weather outside is too cold! It is raining and windy. My mom is making a big pot of chili for today. The family recipe has been in our family for three generations. My mom is the best cook in the world! Her recipe is the greatest. The recipe calls for tomatoes, peppers, onions, and ground beef. There is also a secret ingredient, and mom won’t tell me what it is until I grow up. That secret ingredient is what makes our family’s chili better than anybody else’s. While the chili is cooking on the stove. I help my mom make bread. It is so much fun! I kneed the dough on the table. It feels warm and soft in my hands and smells delicious. After the dough rises, we will bake it in the oven until it is golden brown. The rain was still pouring when we sat down for dinner. The spicy chili and butterfly bread are the perfect food for this cold weather. Now all we need is dessert, and hot cocoa can’t be beat! 1. My mom is making a big pot of chili for today, 2. My mom is the best cook in the world! 3. Her recipe is the greatest. 4. The recipe calls for tomatoes, peppers, onions, and ground beef. 5. That secret ingredient is what makes our family’s chili better than anybody else’s. 6. While the chili is cooking on the stove. I help my mom make bread. 7. It is so much fun! 8. After the dough rises, we will bake it in the oven until it is golden brown. 9. The rain was still pouring when we sat down for dinner. 10. The spicy chili and butterfly bread are the perfect food for this cold weather. 11. Today the weather outside is too cold! 12. It is raining and windy. 13. It feels warm and soft in my hands and smell delicious. 14. Hot cocoa can’t be beat! 15. We sat down for dinner.​

Answer:

1.FACT

2.OPIN

3OPIN

4FACT

5FACT

6OPIN

7FACT

8FACT

9FACT

10OPIN

11OPIN

12FACT

13OPIN

14OPIN

15FACT

Explanation:

I HOPE IT HELP YOU

Not only you can get the answer of when what is the weather today, you could also find the answers of It is 15:30, NILAILU LILLLearning Task, V. Identify the, What are the, and Direction: Write the.