Is Where Have You Been Correct

Posted on

If you are looking for the answer of is where have you been correct, you’ve got the right page. We have approximately 10 FAQ regarding is where have you been correct. Read it below.

fold  flag  put    memorial case correctly youtube

Learning Opportunity 3 Directions: Read the following sentences. Identify the

Ask: Learning Opportunity 3 Directions: Read the following sentences. Identify the type of conditional statement used. Write the letter of the correct answer on the space provided. A. Zero Conditional B. First Conditional C. Second Conditional D. Third Conditional
1. I don’t have any breakfast if I go early to school.
2. Say “Hello” to Lily if you see her.
3. We would have returned in time on condition that the sea had not been stormy.
4. Unless you don’t practice enough, you won’t win the race.
5. If I hadn’t been sick, I would have gone to the meeting.
6. If we needed your help, we would let you know.
7. Where will we stay if the hotel is full?
8. If you had studied, you would have passed the exam.​

Answer:

1. 1

2.1

3.3

4. 2

5. 3

6. 2

7. ZERO

8. 3

#BRAINLYFAST!

Process Qiestion: A. How many correct answers did get? B.

Ask: Process Qiestion: A. How many correct answers did get? B. Which of the places mentioned have you been to? C. Which of then do you like the most? Why? D. is there a place in the Mindanao you had visited tht where not mentioned here?​

Explanation: Food preservation includes food processing practices which prevent the growth of microorganisms, such as yeasts (although some methods work by introducing benign bacteria or fungi to the food), and slow the oxidation of fats that cause rancidity. Food preservation may also include processes that inhibit visual deterioration, such as the enzymatic browning reaction in apples after they are cut during food preparation. By preserving food, food waste can be reduced, which is an important way to decrease production costs and increase the efficiency of food systems, improve food security and nutrition and contribute towards environmental sustainability. For instance, it can reduce the environmental impact of food production.

Many processes designed to preserve food involve more than one food preservation method. Preserving fruit by turning it into jam, for example, involves boiling (to reduce the fruit’s moisture content and to kill bacteria, etc.), sugaring (to prevent their re-growth) and sealing within an airtight jar (to prevent recontamination).

Different food preservation methods have different impacts on the quality of the food and food systems. Some traditional methods of preserving food have been shown to have a lower energy input and carbon footprint compared to modern methods.

Supply the correct preposition at the end of the sentence/question.

Ask: Supply the correct preposition at the end of the sentence/question. 1. A nagging friend is someone I can live _____. 2. Every centavo has been accounted _____. 3. “Living within my means” is a principle I live _____. 4. You do not have to live my life to understand where I am coming ______. 5. Challenges in life are what I am made​

Answers

1. A nagging friend is someone I can live WITH.

2. Every centavo has been accounted FOR.

3. “Living within my means” is a principle I live IN or WITH.

4. You do not have to live my life to understand where I am coming FROM.

5. Challenges in life are what I am made​ OF.

What is a Preposition?

A preposition is a word that shows the relationship between a noun or a pronoun and some other word or element in the rest of the sentence. A preposition at the end of the sentence gives an informal tone. Hence, it is not used in formal documents like business proposals.

A Book That Many Hates – brainly.ph/question/2903514

#BrainlyFast

Assessment A. Directions: Complete the sentence by choosing the correct

Ask: Assessment
A. Directions: Complete the sentence by choosing the correct form of the verb. Write your
answer on the space provided.
1. I ______________________________________ by then.
will be leave
will have left
will leaving
2. Will you ___________________________________ by 8am?
have arrived
be arrive
have arriving
3. You _________________________ the bill by the time the item arrives.
‘ll have received
will receiving
‘ve received
4. Melissa and Mike will be exhausted. They __________________________ slept for 24 hours.
will not
will not have
will not be
5. He will have ____________________________________ all about it by Monday.
forgetting
forgotten
be forgetting
6. Will you _____________________________________ the contracts by Thursday?
have mailed
mailing
to have mailed
7. The boss __________________________________ by the time the orders come in.
will leave
will be left
will have left
8. Where _____________________________________________ gone?
will she have
is she has
she have
9. September works for us. Lisa will not _______________________________ by then.
graduating
have graduated
be graduate
10. I will let you in. I ____________________________ with the keys by the time you come in.
will have arrived
will be arrival
will be arrived
11. We ________ finished eating dinner.
had not
not had
‘d had not
12. Had they _____ to her before?
spoke
spoken
spoked
33. You _____ not left yet.
would
‘d
would had
14. I had never _____ her before.
see
saw
seen
15. We arrived at 8:05, but the train _____ already left.
has
have
had
16. Sarah thought she ________ to that zoo before.
has been
had be
had been
17. Nobody explained why the project had ________ on time.
n’t been completed
not completed
n’t complete
18. He _____ us the item had been shipped.
told
say
asked
19. Dad explained ________ his job due to stress.
● why he quitted
● that he had quit
● that he’d quite
20. Where _____ the security guard gone?

● had
● have
● did

1. Will have leave

2. Be arrive

3. Will receiving

4. Will not

5. Forgotten

6. To have mailing

7. will leave

8. she have

9. be graduate

10. will be arrived

11. ‘d had not

12. spoked

13. would

14. saw

15. Had

16. had been

17. n’t been completed

18. Told

19. ● why he quitted

20. ● have

|KEEP_LEARNING|

Llikira

Directions: Identify the Tenses. Encircle the letter of the correct

Ask: Directions: Identify the Tenses. Encircle the letter of the correct answer.
10. We are studying English grammar.
a. Simple present b. Present continuous c. Present perfect
11. Where have you been
a. Present perfect continuous
up now?
b. Simple pastc.
Present perfect
12. I have been waiting here for two hours.
a. Present perfect tense b. Simple past
c. Present perfect
13. She writes to me every month.
a. Simple past b. Present perfect
c. Present continuous​

Answer:

10.a

11.c

12.b

13.a

Explanation:

i dont think it is correct

Read the sentence carefully and distinguish the correct answer. Choose

Ask: Read the sentence carefully and distinguish the correct answer. Choose your answer from the parenthesis.

1. Had they ___ to her before?
(spoke,spoken,speak)
2. You ___ not left yet. (would,had,would have)
3. I had never ___ her before,
(see,saw,seen)
4. We arrived at 8:05 am, but the train _____ has already left. (has,have,had)
5. Sarah thought she ___ to that zoo before. (has been,had be,had been)
6. Nobody explained why the project had ___ on time. (hadn’t been completed,not completed, have not been completed)
7. He ____ us the itemhad been shipped. (told,tells,tell)
8. Dad explained ____ his job due to stress. (that he quit,that he had quit,that he have quit)
9. Where ___ the security guard gone? (do,done did)

Salamat po kailangang kailangan napo ❤️✨ Salamat po ulit❤️​

Answer:

1. spoken

2.had

3. seen

4.has (already says)

5. had been

6.not been completee

7. told

8.that he had quit

9. did

Explanation:

halos lahat sila past tense, just choose the one that sound right and fits with the surrounding tenses

II. Encircle the correct form of the verb to complete

Ask: II. Encircle the correct form of the verb to complete the thought of the
sentence,
1. If I were you I (could, would) quit smoking.
2. If I study hard, 1 (will, would) pass my exam.
3. If I had been born in the UK, 1 (could, would) speak English Well,
4. (When, where) you heat ice, it melts.
5. If I weren’t so busy, 1 (would have, could have) gone on holiday.
III. Complete the paragraph by supplying with the correct word or phrase. Answer
only.
1. I have learned that conditionals in English grammar are sometimes called as
___________
paki answer po , thank you so much po love you mga langga ❤️❤️❤️​

1.would

2.will

3.could

4.when

5.i would have

#carryonlearning

we can help each other

Answer:

1.would

2.will

3.could

4.when

5.would have

1.if clauses

Read the sentences carefully and distinguish the correct answer. Write

Ask: Read the sentences carefully and distinguish the correct answer. Write the letter of the correct answer.
1. We ____ finished eating dinner.
A. have not
B. had not
C. not had
2. Had they ____ to her before?
A speak
B. spoke
C. spoken
3. You ____ not left yet.
A would have
B. would
C. had
4. I had never ____ her before.
A. seen
B. see
C. saw
5. We arrived at 8:05 am, but the train ____ already left.
A. had
b. has
C. have
6. Sarah thought she ___ to that zoo before.
A. had been
B. has been
C. had be
7. Nobody explained why the project had ____ on time.
A. hadn’t been complicated
B. have not been complicated C.not complicated
8. He ____ us the item have been shipped.
A tell
B. told
C.tells
9. Where ____ the security guard gone?
A. did
B. do
C. done
10. Dad explained ____ his job due to stress.
A. that he have quit
B. that he quit
C. that he had​

Answer:

1. A

2. B

3. B

4. A

5. A

6. A

7. C

8. B

9. A

10. A

Rewrite each sentence with the correct endmark?1. Please leave your

Ask: Rewrite each sentence with the correct endmark?

1. Please leave your footwear outside

2 Will you wait here

3. Where have you been

4. I am your friend

5. My sister lives in Mexico

Answer:

1. Please leave your footwear outside .

2 Will you wait here ?

3. Where have you been ?

4. I am your friend !

5. My sister lives in Mexico .

Correct me if I’m wrong .

Answer:

1. Please leave your footwear outside.

2. Will you wait here?

3. Where have you been?

4. I am your friend.

5. My sister lives in Mexico.

Explanation:

Number 1 & 2 are Interrogative questions. meaning they should have ? in them. Number  4, and 5 are Imperatives. number 1 is Declarative.

where did you been? or where have you been? what

Ask: where did you been? or where have you been? what is the correct grammar?​

Where have you been is the correct grammar

Answer:

Where have you been?

Explanation:

Not only you can get the answer of is where have you been correct, you could also find the answers of where did you, Directions: Identify the, Learning Opportunity 3, Read the sentences, and Read the sentence.